Print-selv kanin

Helligdag, sandaler og pygmæhund

Fotor0517232036Fotor051723257Fotor0517232247

Bededagsferien so far er hermed billedligt dokumenteret. Vi har udeladt bønnen, men har nydt solen og hinanden, passet min venindes hund(/ræv/flagermus), gået ture, spist is, slik og pandekager, jeg har fået nye sandaler, tabt min iPhone igen (igen, igen, igen) og smadret frontkameraet som mit selfie (jeg hader det ord) ovenover viser så fint, været til konfirmation, besøgt (sviger)forældre, og min kæreste har været i poolen. Rimelig optimistisk og rimelig koldt. Imorgen bliver en begivenhedsrig dag, som skriver sig ind i historien, når vi skal møde selveste Thomas Tog. Han har været at finde på Odense Jernbanemusen hele bededagsferien, og sidste chance for at opleve ham er altså imorgen.

Udover en lille beretning om den – takket være Jesusdrengen – forlængede weekend er jeg igen en smule idéforladt. Så måske jeg skulle holde nallerne fra tastaturet. Og sidst (men absolut ikke mindst) skal der lige uddeles en verbal lussing og et ordentligt nyrehug til cyklister, som fejlagtigt tror, cykler er en slags meget spinkle biler, og derfor flakker rundt på livsfarlig vis i svingbanerne midt ude i lyskryds. Det er over – vent – og så over igen. Think about it. Du sparer minimal tid, og det kan ikke betale sig, hvis først jeg vælter dig med min bil.

Følg Ditte K på Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Print-selv kanin