Blogvenlig onsdag

Søvnvaluta, tegninger og grand prix

Det var så den weekend. Altså næsten. Jeg har (selvfølgelig) fået rokeret lidt rundt herhjemme på sådan en søndag, og på billedet ses seneste ændringer på børneværelset (med hjemmesyet pude, sgu!). Og ydermere kan jeg nu krydse “Betalt-mig-fra-at-sove-lidt-længere” af på listen over ting, jeg har gjort. Altså betalt! Og ikke med Monopolypenge. Marius mente, at kl. 6 var et passende tidspunkt at starte dagen på, omend jeg var lodret uenig. Og tingene, man kan bilde ham ind, bliver altså færre hver eneste dag. Så det er med at få brugt de sidste ting, som man stadig kan få ham til at tro bare en lille smule på. For eksempel at det altså stadigvæk er en lille bitte smule nat, når klokken er 6, og man derfor hellere må sove liiidt mere. Og til det responderede han så med “okay, men jeg kan altså ikke sove mere, hvis jeg skal sove i min egen seng”. 1-0 til ham. Jeg blev overgået i snuhed af en 3-årig. Nå, han indtog smørhullet, og så slumrede vi videre i en halv times tid, inden den var gal igen. Og nok er jeg ikke fan af 3-årige med egne iPads og mobiltelefoner, men hvis jeg kan vinde yderligere en halv time på langs ved at låne ham min, så gør jeg det sgu. Så Snøvsen snuppede mors telefon og legede med “App for børn”-app’en dér i dobbeltsengen og hyggede sig gevaldigt. Efter ti minutters tid fik jeg en albue i siden og en lille stemme i øret der sagde “Mor, du er nødt til lige at købe det her med bilen. Jeg kan ikke spille den, før den er låst op”. Så så man mig, halvt vågen og halvt zombie, taste min kode til Appstore forkert et par gange, for til sidst at ramme rigtigt og trykke ‘bekræft køb’. Da jeg vågnede et kvarter senere, kunne jeg se, det havde kostet mig 19 kroner. Søvnvalutaen stod mig altså i over én krone pr. minut. Men det var det værd. Jeg fik ekstra bobletid, og Marius fik lov til at udforske banen med bilerne, så generelt var det lidt af en dobbelt-win.

Ellers har min weekend bestået af små, hyggelige begivenheder, mens sønnike har været hos sin far. Fredag holdt jeg champagneaften med to lækre damer, og igår kom den ene af damerne (er man det som 22-årig?) igen forbi til en kop te. Den kop varede et godt stykke tid og endte ud i skæggede damer, silikonebefængte tyrolerpiger og afro-Basim på TV’et, selvom jeg aldrig rigtig er blevet grebet af Grand Prix-postyret. Men det var skide sjovt alligevel. Grand Prix-musik har altid været lig med støj og slagerhits i mit hoved, men i år fik de bevist, at det også kan handle om alt andet end musik – fx Rusland-Ukraine situationen og transseksuelles rettigheder. Så begynder det sgu da at blive spændende, hva’?

Og mega off-topic, så er jeg blevet spurgt lidt ind til mine tegninger både her og på Instagram efter dette indlæg. Og jeg har sgu ikke fået flashet ret meget af det, da det for mig mest er sådan en hygge-hobby-afstresnings-ting, og der er så mange mennesker derude, som er langt mere talentfulde til det end jeg. Men til dem, der kunne have lyst til at kigge nærmere på mit tidsfordriv, så kommer der en billedspam af mine seneste blyantstreger herunder. Det meste af det, jeg tegner, er fri fantasi, og noget af det er inspireret af motiver jeg ser på min vej eller tilfældige ting fra internettet. Alt er tegnet og malet i fri hånd, og jeg tegner alt fra børnemotiver til abstrakte dimser. Desuden har min søsters ven lige fået tatoveret den dér inca-agtige løve, jeg har lavet, på hele ryggen. Holy shit. Og den er altså i A3 format. Jeg synes, det er voldsomt, at noget jeg har tegnet i fri hånd, pludselig hænger på huden af et andet menneske. Jeg er ikke fan af tatoveringer og har heller ingen selv, men det er sgu alligevel lidt sejt. Håber, I har haft en dejlig regnvejrsweekend.

Fotor0511203342 Fotor0511202420Fotor051120185 Fotor0511201549Fotor0511203914Fotor0511203711

Følg Ditte K på Bloglovin’ og Instagram

10

  • Gry

    Har først lige fået øjnene op for din fine blog….hvor skriver du godt:)… Og så kom disse fine tegninger op Wauw er det muligt at købe dem? Er helt vil med kaninen og bjørnen:))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ditte K

      Tusinde tak og velkommen til Gry :-) Jeg arbejder lidt på at få et par stykker trykt, så det bliver muligvis en realitet på et tidspunkt. Indtil videre kan kaninen (den med ballonerne) printes fra et af mine tidligere indlæg. Kvaliteten afhænger dog meget af printer og papir :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de bare flotte de tegninger! Din dreng er heldig at have så kreativ en mor!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ditte K

      Tusind tak, Pernille. Det er altid dejligt at høre :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold op, nogle flotte streger – den ene er jo finere end den anden (:

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den kanin med balloner er SÅ fin. Den ville jeg elske at have på min søns værelse – du er virkelig god.:)

    //Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ditte K

      Tusinde tak for de søde ord! Jeg har faktisk fået flere henvendelser på børnemotiverne, og overvejer at få trykt nogle stykker, men jeg ved det ikke helt endnu, det kommer an på, om der er interesse for det rundt omkring :-) God dag til dig!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op! Du er virkelig dygtig :) Jeg betaler mig også fra god opførsel fx.. Jeg betaler min 3 – årige i grønne slikkepinde…
    Kh Henriette // http://www.blondinemor.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ditte K

      Mange tak! Haha, ja. Det kender jeg også kun alt for godt – indimellem er bestikkelse altså vejen frem ;-) Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogvenlig onsdag