Ung mor vol. 2

Familiær pinse og for mange ønsker

indikidual miszkomaszko thiefandbandit tinycottons whistleandfluteNetop hjemvendt fra pinsedage hos (sviger)familie som mest af alt har bestået af snak, pool, golf og latterligt god mad med nye danske kartofler. De dér rigtige fra landevejsboden på størrelse med alt fra ærter til knytnæver. Og vin, ej at forglemme. Det har egentlig bare været vanvittigt hyggeligt og afslappende, og jeg har fundet en ganske stor underholdningsværdi i golf, hvilket kom som noget af en overraskelse. Så så man lige mig! Omend vi har levet som grever og baroner de foregående dage, er vi atter tilbage på matriklen og sunket dybt ned i sofaen. Trætte og glade.

Jeg har surfet nettet tyndt efter børnetøj, og fandt en del (for mig) ret ukendt. Og fedt, lækkert og alt det dér! Jeg kan slet ikke få armene ned. Men det er jeg nødt til. Der er ikke just luft nok i økonomien til at klikke noget ret meget af ovenstående hjem, men da I ikke nødvendigvis sidder så stramt i det, som jeg til tider gør, skal I da have buddet. Det meste af det er lidt småtterier fra Bigcartel-shops og den slags, som også findes på større forhandleres hjemmesider – Der er endda noget polsk gear imellem. Polsk! Jeg har derfor påført mærket på tøjet under hver collage, så det er muligt at google sig frem til det. God høst!

Følg Ditte K på Bloglovin’ og Instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ung mor vol. 2